

Barnet Safer Communities Partnership Board (SCB)

Date:	Friday 25 th April 2014	
Time:	2.30pm to 4.30pm	
Venue:	Committee Room 1, Hendon Town Hall, The Burroughs, London, NW4 4AX	

Agenda

	Item	Led by
14:30-14:35	Item 1:	Cllr Longstaff (Chair)
(5 minutes)	Introductions	Cabinet Member for Safety and
(5 minutes)	introductions	Resident Engagement
14:35-14:50	Item 2:	Cllr Longstaff (Chair)
(10 minutes)	Minutes and actions from last meeting	Cabinet Member for Safety and
(10 minutes)	Williates and actions from last meeting	Resident Engagement
14:50-15:10	Item 3:	Kiran Vagarwal
(20 Minutes)	Progress on the partnership Strategic Crime	Head of Community Safety
,	Needs Assessment and Feed back from	Barnet Council
	members	Peter Clifton
	(Presentation)	Community Safety Team
15:10-15:30	<u>Item 4:</u>	Bridget O'Dwyer
(20 Minutes)	Substance Misuse – A partnership approach	Interim Senior Commissioning
	(Presentation)	Manager
		Barnet and Harrow Public Health
		Team
15:30-15:50	<u>Item 5:</u>	Jo Pymont
(20 minutes)	Domestic Violence and Violence Against	(Chair of DV and VAWG Delivery
	Women and Girls	Group)
	(Presentation)	Interim Assistant Director of
		Children's Social Care Children's Service
15:50-16:05	Item 6:	Duncan Tessier
(15 Minutes)	Update from 'Youth Matters'	(Chair of Youth Crime Prevention
(10 Millates)	Barnet Youth Offending Board	Strategy Group)
	(Verbal)	Assistant Director
	(VCI bai)	Early Intervention and Prevention
		Children's Service LBB
16:05 -16:15	Item 7:	Peter Clifton
(10 minutes)	Performance Dashboard	Community Safety Team
16:15-16:30	AOB	
(10 minutes)	Forward Plan 2014/15	Cllr Longstaff (Chair)
		Cabinet Member for Safety and
40:00	Marking Olars	Resident Engagement
16:30	Meeting Close	
(15 minutes)		